Johannes Bernieri: Sisällinen kristitty 1-4 - ENNAKKOTILAUS
Johannes Bernieri: Sisällinen kristitty 1-4 - ENNAKKOTILAUS

Johannes Bernieri: Sisällinen kristitty 1-4 - ENNAKKOTILAUS

Tuotenumero PSK104-107
22,00 €
25,00 €
Sisältää alv. 10.00 %


Arvioidut julkaisuajankohdat:

Osa 1: ILMESTYNYT
Osa 2: ILMESTYNYT
Osa 3: Talvi 2019
Osa 4: Kevät 2019


= = =


ENNAKKOTILAA Johannes Bernierin "Sisällinen kristitty 1-4" -kirjasarja edullisella tarjoushinnalla!

Saat kirjat postitse kotiisi automaattisesti niiden ilmestyttyä. Ensimmäisen osan voit maksaa kaikilla verkkokauppamme maksutavoilla. Myöhemmin ilmestyvien osien mukana lähetämme laskun.


= = =


Johannes Bernierin neljän kirjan sarja Sisällinen kristitty johdattaa lukijansa takaisin unohdettujen, mutta äärimmäisen kalliiden sisällisten aarteiden henkilökohtaiseen omistamiseen. Lähde matkalle, löydä aarre ja anna Jumalan kasvattaa sinusta Sisällinen kristitty.


Moni ei tunnista taivaallista tietä. Etsitään Jumalan aarteita luonnollisen ihmisen tuntemin keinoin. Se polku ei johda Kristuksen syvempään tuntemiseen, eikä sillä milloinkaan voida aidosti sanoa ”en enää elä minä, vaan Kristus elää minussa”. Kovin moni tahtoisi oikaista Kristuksen kirkkauteen, taivaan rikkauksiin, salattuun Jumalan tuntemiseen ja elävän Herran puhumiin sanoihin. Mutta kun aletaan puhua tiestä, joka johtaa siihen, useimmat kavahtavat, jättävät sikseen. Ei nähdä ristin alle kätkettyjä aarteita, jotka odottavat löytäjäänsä.

Jospa haluaisimme ja saisimme armon rakastua ikiaikojen pyhien tiehen, Jeesuksen kulkemaan ja viitoittamaan polkuun, apostolien askeliin. Sillä tiellä kuljemme alati kirkastuvaa matkaa. Sen päässä on Hän ja Hänen läsnäolonsa säteily valaisee tien jo ristinkin alla.

Arvostelut 0 arvostelua