Kuukauden huipputarjous 1/2018
Kuukauden huipputarjous 1/2018

Kuukauden huipputarjous 1/2018

Tuotenumero KK201801
89,90 €
150,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Kuukauden huipputarjous 1 / 2018

Monipuolinen ja monia elämänalueita kosketteleva viiden sielunhoidollisen puhesarjan kokonaisuus nyt todella edulliseen pakettihintaan - vain 89,90€!

Sisältää kokonaisuudet:


Elämän polun riidat ja riemut

Elämä ei ole yksioikoinen. Ei edes uskovan ihmisen elämä. Ihmisen päiviin mahtuu monenlaisia yllätyksiä. Kipeitäkin. Samalla ne ovat mahdollisuus kasvamiseen. Ratkaisevaa on, miten suhtaudumme kaikkeen meitä kohtaavaan. Raamattu ei ylihengellistä asioita, jotka kuuluvat niin sanotun inhimillisen elämän alueeseen. Sitä vastoin Herran sana neuvoo meitä raikkaasti siinä ihmisen elämässä, jota me kaikki elämme. Tässä sarjassa pureudutaan näihin asioihin, joita monet kokevat, mutta harvat uskaltavat ääneen lausua!

1. Minäkuvan muodostuminen
2. Suvun kirot ja rikkaudet
3. Uhrittajan ansassa
4. Elämän lapsi jaksaa odottaa
5. Tästä minä alan!
6. Mielen alueen hallinta


Elämisen eväät

Elämä jättää jokaiseen ihmiseen omat jälkensä. Miten selvitä niin, ettei tule kiertäneeksi samoja satuttavia polkuja uudestaan ja uudestaan? Voiko mikään parantaa elämän haavoja? Sana ohjaa tässäkin luotettavasti. Jos tahdomme, voimme löytää avaimen kestävään muutokseen.

1. Lähde liikkeelle totuudesta
2. Hoida syitä, älä oireita
3. Luovuta ohjakset Jumalan käteen
4. Elämän haavojen puhdistaminen kirvelee
5. Paraneminen on prosessi
6. Ehdoton ei samoille virheille


Pelon anatomia

Ihmiselämässä vaikuttavat monenlaiset tunteet. Jotkut niistä voivat olla torjuttuja, alitajuisia tai liian kipeitä. Mikään tunne ei kuitenkaan väistämällä katoa. Jokainen torjuttukin tunne vaikuttaa tavalla tai toisella elämässä. Pelko on yksi niistä. Jumalan avulla voi kohdata pelkonsa, vapautua niistä.

1. Mistä pelot syntyvät?
2. Sielunvihollisen suuri harhautus
3. Pelon pahat hedelmät
4. Jumalan lapsen ainoa sallittu pelko
5. Arkajalasta Jumalan sankariksi
6. Älä pelkää, usko ainoastaan!


Terve elämä

Jeesus kysyi: 'Tahdotko tulla terveeksi?' Se on ensimmäinen kysymyksemme. Toiseksi kysymme, mitä terveys on? Ihminen on kokonaisuus. Ihmeellisellä tavalla tuossa kokonaisuudessa Jumalan suunnitelman mukaan yksi asia vaikuttaa toiseen. Uskalla kuunnella ja esittää ehkä monta kysymystä itsellesi elämän syvistä salaisuuksista, mutta ennen kaikkea uskalla vapautua kokonaisvaltaisen terveen elämän salakavalista esteistä. Jeesus tuli, että meillä olisi elämä ja yltäkylläisyys.

1. Tahdotko tulla terveeksi?
2. Terve sielu terveessä ruumiissa
3. Terve Jumalakuva
4. Terve itsetunto
5. Terve omatunto
6. Terve hengellinen eämä


Tasapaino elämään

Onkohan mikään sukupolvi kamppaillut niin paljon juuri tämän teeman kanssa, kuin oma aikamme? Elämä ulkoisesti on toki joiltakin osin helpompaakin kuin isoisän aikaan, mutta henkinen paine on kovempi. Ilman sisäistä elämän järjestystä ihminen on hukassa. Jumalan sanasta löydämme ohjeet siitä, miten saada elämästä tasapainoinen ja hyvä elämä. Älä jää tätä sarjaa paitsi!


1. Elämän komentosillalla
2. Ajettuna vai kutsuttuna?
3. Sairastunut vahvuuteen
4. Sisäisen maailman järjestys
5. Elämä on hetkissä
6. Kaikki likoon!

Arvostelut 0 arvostelua